Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Dvojice odcizila elektrické jízdní kolo před nákupním centrem

Díky kamerovému systému se podařilo krádež zaznamenat a policisté tak znají podobu obou mužů. 

Ve čtvrtek 6. září jen pár minut po čtrnácté hodině přijel jednapadesátiletý muž na elektrickém jízdním kole před nákupní centrum v ulici Jičínská a uzamknul ho lankovým zámkem u zábradlí. Když majitel od bicyklu odešel, v blízkosti se pohybovali dva mladíci, kteří následně kolo odcizili a zmizeli v ulicích metropole. Policistům se podařilo zajistit kamerové záznamy zachycující dvojici mladíků a žádají tak veřejnost o pomoc při pátrání. Jakékoliv informace, které by mohly vést k dopadení dvojice mladých mužů, přijmou policisté na tísňové lince 158 nebo kterékoli služebně Policie České republiky. Dvojice se dopustila trestného činu krádeže a v případě dopadení jí hrozí až dvouleté vězení.
 
K popisu mladíků:
První muž je ve věku mezi 20 až 30 lety, vysoký asi 175 centimetrů, štíhlé postavy. Má světlou pleť a krátce střižené hnědé vlasy. Oblečenou měl černou mikinu s kapucí a černé tříčtvrteční kalhoty. Na nohou měl tyrkysově modré sportovní boty.
 
Druhý muž je rovněž ve věku mezi 20 až 30 lety, vysoký asi 185 až 190 centimetrů, štíhlé sportovní postavy. Má světlou pleť a světle hnědé vlasy s výraznými kouty. Oblečenou měl šedou mikinu bez kapuce a světlé kalhoty takzvaného maskáčového typu.
 
kpt. Bc. Jana Rösslerová 3. 10. 2012
Odkazy do noveho okna

Hledaná dvojice

Hledaná dvojice  

Detailní náhled

Hledaná dvojice

Hledaná dvojice 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem