Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Dvojice kradla v tanečním studiu

MOST - Do objektu vylezl jeden po hromosvodu, druhý venku hlídal; Auto se přetočilo a skončilo v poli. 

Dealer drog je vazbě za krádeže
Z trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy je stíhán mosteckou policií 32letý muž z Mostu. Ten měl podle šetření kriminalistů toxi týmu v letošním roce v Mostě na sídlišti Zahradní v ulici Rozmarýnová a také na jiných místech obstarat a následně prodat nebo zdarma poskytnout nejméně v 25 případech za různé finanční částky přesně nezjištěné množství psychotropní látky metamfetaminu. Obviněný Mostečan si usnesení o zahájení trestního stíhání převzal ve vazební věznici, kde je nyní pro majetkové delikty a za drogovou kriminalitu mu hrozí v případě uznáni viny až pětiletý trest odnětí svobody.

Dvojice kradla v tanečním studiu
Vyšetřovatel mostecké policie obvinil z přečinu krádeže vloupáním a krádeže ve spolupachatelství dva muže ve věku 32 a 28 let, oba z Mostu. Mladší z dvojice se měl v Mostě vloupat do psího salónu, odkud si odnesl kávovar a peníze. V záři pak spolu měli krást v jednom mosteckém tanečním studiu. Mladší vylezl do objektu po hromosvodu a uvnitř měl odcizit notebook, starší na něj čekal venku a hlídal. Lup následně prodali a o peníze se podělili. Celkem způsobili škodu ve výši 17 tisíc korun. Mostečan ve věku 32 se teď nachází pro jinou trestnou činnosti ve věznici. Odcizený notebook byl zajištěn a vrácen, kde skončil kávovar, policisté nezjistili

Řidič měl pozitivní test na drogy
Policejní hlídka kontrolovala v mostecké ulici Žatecká řidiče osobního vozidla značky Ford. Policisté měli podezření z užití návykové látky. Provedená dechová zkouška na alkohol byla negativní, pozitivně však vyšel test na drogy a ukázal na amfetamin a metamfetamin. Řidič z Děčínska se podrobil lékařskému vyšetření a odběru biologického materiálu. Motorista ve věku 43 let si od policie převzal záznam o sdělení podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Vůz skončil v poli
Dopravní policisté včera odpoledne vyjížděli k dopravní nehodě, která se stala na silnici III. třídy na Mostecku. Řidič osobního vozidla před křižovatkou při projíždění levotočivé zatáčky měl vyjet mimo komunikaci, kde dostal smyk a vyjel za levý okraj silnice. Tam se přetočil přes střechu a havaroval na poli. Řidič utrpěl lehké zranění, zraněn byl i jeho spolujezdec, kterého transportoval vrtulník do zdravotnického zařízení. Dechová zkouška byla u řidiče negativní. Na vozidle vznikla škoda, kterou policisté odhadli na částku 150 000 korun.

nprap. Ludmila Světláková
Most 16. října 2018

vytisknout  e-mailem