Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Dvě úmrtí na dráze

CHOMUTOV - Totožnost mrtvých policisté zjišťují, Incident na chodníku, S telefonem utekl..... 

Dvě úmrtí na dráze

Včera kolem osmé hodiny večer došlo na železničním přejezdu mezi zadní částí zooparku a Kamencovým jezerem ke střetu projíždějícího nákladního vlaku se dvěma osobami. Totožnost ženy a muže neznáme, oba byli bez dokladů. Okolnosti srážky jsou předmětem dalšího vyšetřování.  

Incident na chodníku

Dva muži z Chomutova ve věku 16 a 42 let se budou zodpovídat z výtržnictví. Na chodníku v Holešické ulici napadli včera v nočních hodinách další dva muže. Jednomu se nejdříve podařilo z místa zmizet, dostihli ho však poblíž Kyjické ulice, povalili na zem a znovu napadli. Zatímco první napadený nemusel vyhledat lékaře, druhý ošetření potřeboval. Okolnosti incidentu nadále policisté vyšetřují.

Na dávky neměl nárok

Až na dva roky ve vězení může skončit v případě odsouzení muž ve věku 68 let z Klášterce nad Ohří. Hrozí mu totiž obvinění z podvodu. Od roku 2015 čerpal od státu příspěvek na živobytí, který mu však nenáležel. Neoznámil totiž podstatné informace, které slouží k výplatě dávky a to, že řádně pracuje a pobírá mzdu. Stát tak připravil o 35 tisíc korun. Vyšetřují policisté z místního obvodního oddělení.

Rozbitá okna

Neznámý vandal poškodil celkem sedm vnějších oken u sportovní haly v Mánesově ulici v Chomutově. Výměna oken za nové bude majitele objektu stát nejméně 187 tisíc korun. Pro případného pachatele mají chomutovští policisté připraveno obvinění z trestného činu poškození cizí věci.

Poškrábal auto

Na útvar chomutovské policie oznámila žena z Arbesovy ulice jednání svého bývalého manžela. Nejdříve se v bytě  pohádali a pak muž odešel před dům, kde na parkovišti poškodil zaparkované vozidlo oznamovatelky. Poškrábal dveře, blatníky a nárazníky. Oprava byla odhadnuta na 24 tisíc korun. Uvedené jednání policisté vyhodnotili jako trestný čin poškození cizí věci.

25. srpna 2016

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tle. 974 433 207

mob. 724 189 729

e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 

 

vytisknout  e-mailem