Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Dvě oktávky během noci

VSETÍNSKO: V Rožnově pod Radhoštěm zmizely dvě oktávky. 

V noci z neděle na pondělí v Rožnově pod Radhoštěm zmizely kousek od sebe dvě oktávky. Podobností je ale mnohem víc.

V Rožnově pod Radhoštěm parkovala svou oktávku místní žena na konci ulice 5. května. Kousek od jejího auta parkoval firemní oktávku místní muž. Oba tak učinili v neděli večer a to žena chvíli po desáté a muž o půl deváté. O půl osmé v pondělí ráno zjistila krádež žena, muž na zmizení auta přišel o dvě hodiny později. V obou případech se jedná o Škodu Octavia kombi s pohonem všech kol. Obě byly šedé metalízy, ale vozidlo patřící ženě mělo světlejší odstín. Jednalo se o oktávky druhé řady a to před faceliftem.

Vozidlo patřící ženě bylo bez zjevného poškození. Auto si cení na sto dvacet tisíc korun. Jediným výraznějším znamením byla chybějící mlhovka s krytem v předním nárazníku.

http://aplikace.policie.cz/patrani-vozidla/Detail.aspx?id=564377

Firemní vozidlo mělo najeto sto padesát pět tisíc kilometrů. Jeho hodnota byla odhadnuta na sto padesát tisíc korun. Pneumatiky byly osazeny na discích z lehkých slitin a to tak, že disky na přední a zadní nápravě měly odlišný desing.

http://aplikace.policie.cz/patrani-vozidla/Detail.aspx?id=564376

Kriminalisté po vozidlech ihned vyhlásili pátrání. Zjišťují informace o přesném čase krádeží, kdy předpokládají, že k nim došlo téměř současně. Dále zjišťují, kterým směrem mohly vozidla z místa krádeží odjet. Žádáme tímto občany, pokud by jim v tomto snažení jakoukoli informací mohli pomoci, nechť tak učiní sdělením této informace na jakékoli policejní služebně nebo i prostřednictvím linky 158.

29. června 2016, por. Bc. Vladislav Malcharczik

 

 

vytisknout  e-mailem