Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Dvě dopravní nehody

KARLOVARSKO – Vozidla skončila na střeše. 

Na Boží hod vánoční a 2. svátek vánoční došlo ke dvěma dopravním nehodám. Řidiči nezvládli řízení a s osobními vozidly skončili na střeše. Obě nehody se staly na silnici I/6 téměř ve stejném místě.

Dne 25. 12. řidič osobního vozidla Fiat Panda na silnici od Bochova na Karlovy Vary asi 100 m před odbočkou na obec Hůrky nepřizpůsobil rychlost jízdy vozidla dopravně technickému stavu komunikace. V zatáčce, v klesání a na mokrém povrchu, uvedl vozidlo do smyku. Vyjel vpravo mimo komunikaci, kde se převrátil na střechu. Při nehodě došlo k lehkému zranění spolujezdkyně, která byla převezena do nemocnice. Škoda na poničeném vozidle a betonového žlabu je předběžně vyčíslena na částku 105 000 Kč.

Dne 26. 12. na silnici od Andělské Hory na Karlovy Vary u křižovatky na obec Hůrky nepřizpůsobil 41 letý řidič rychlost jízdy vozidla profilu a povrchu komunikace. Na mokré silnici dostal smyk, vyjel vpravo mimo komunikaci a přední částí vozidla narazil do silničního sloupku. Následkem toho se přetočil s vozidlem na střechu. Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění spolujezdkyně, která byla převezena do nemocnice a po ošetření propuštěna bez nutnosti dalšího léčení. Škoda je předběžně vyčíslena na částku 65 000 Kč.

 

mjr. Mgr. Kateřina Böhmová
27. 12. 2016
 

Odkazy do noveho okna

Dopravní nehoda 26.12.

Dopravní nehoda 26.12. 

Detailní náhled

Dopravní nehoda 26.12.

Dopravní nehoda 26.12. 

Detailní náhled

Dopravní nehoda 25.12.

Dopravní nehoda 25.12. 

Detailní náhled

Dopravní nehoda 25. 12.

Dopravní nehoda 25. 12. 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem