Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Dva řidiči vyjeli do ulic se zákazy řízení

JABLONECKO - Dvěma mužům, kteří usedli za volant se zákazy řízení, policisté včera sdělili podezření ze spáchání trestného činu. 

Včera policisté z obvodních oddělení v Jablonci nad Nisou a ve Smržovce ve zkrácených přípravných řízeních sdělili dvěma mužům podezření ze spáchání trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.  V Jablonci nad Nisou se jednalo o 27letého muže, který motorové vozidlo Škoda Felicia řídil 15. června letošního roku, a to na cestě z Jablonce do Liberce i přesto, že má Okresním soudem v Jablonci nad Nisou vysloven zákaz řízení motorových vozidel do září 2018.

Druhého muže kontrolovala policejní hlídka za volantem vozu Renault Laguna včera odpoledne krátce po druhé hodině ve Smržovce v ulici Hlavní. Policisté provedenou kontrolou zjistili, že tento 31letý řidič má v současné době vysloveny dva zákazy řízení – Městským úřadem v Turnově do října 2017 a Okresním soudem v Brně – venkov do září 2017. Oběma podezřelým nyní za spáchání uvedeného trestného činu hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.


22. 8. 2017
nprap. Dagmar Sochorová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem