Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Dva mladé výtržníky policisté zadrželi

SEMILSKO - Včera odpoledne policisté zadrželi v Turnově dva mladíky, kteří se na ulici vzájemně fyzicky napadali a měli u sebe nože. 

Včera odpoledne krátce před půl pátou hodinou policisté na lince 158 přijali oznámení o tom, že se v Turnově před prodejnou Billa perou dva kluci, kteří mají v rukou nože. Na místo ihned vyjely policejní hlídky a v ulici Nádražní oba mladíky ve věku 17 a 18 let zadržely. Provedeným šetřením bylo zjištěno, že se tito mladíci na místě veřejnosti přístupném vzájemně fyzicky napadali a mladší z nich navíc nožem bodal do rozvaděče telefonních linek, kopal do popelnic a zaparkovaných vozidel. Mladíci si naštěstí vzájemně žádné a tedy ani bodnořezné poranění nezpůsobili.

Kriminalisté z Oddělení obecné kriminality v Semilech, kteří v současné době celý případ šetří, ve věci již zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví. Předmětem šetření také zůstává i výše způsobené škody na rozvaděči, popelnicích a zaparkovaných vozidlech. Sedmnáctiletého mladíka policisté po provedených úkonech ještě před půlnocí ze zadržení propustili a předali jeho matce. Starší zatím zůstává v zadržení a v policejní cele.


19. 10. 2016
nprap. Dagmar Sochorová
KŘP Liberekcého kraje, tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem