Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

„Duben – měsíc bezpečnosti ve společnosti Hyundai v Nošovicích"

MS kraj: Policejní preventisté zahájili sérií přednášek pro zaměstnance automobilky Hyundai. 

V měsíci dubnu, který je vyhlášen jako měsíc bezpečnosti, krajští koordinátoři prevence Moravskoslezského kraje zareagovali na požadavek automobilky Hyunadi v Nošovicích na Frýdecko-Místecku, o sérii besed s bezpečnostní tématikou pro zaměstnance této korporace.

V moderních prostorách přednáškového sálu této automobilky se dne 6. dubna 2022 realizovala pilotní přednáška na téma „Tvoje cesta on-linem“, které se chopil koordinátor prevence por. Bc. Miroslav Kolátek z ÚO Karviná, se zaměřením na bezpečí v kybernetickém prostředí.

Přibližně 80 posluchačů si poslechlo poutavou přednášku plnou praktických rad a doporučení. Závěrem přednášky zaměstnanci shlédli prezentační video „Na sociální sítě bezpečně a ostražitě“ z projektu: „Poradce - policejní rádce pro bezpečný život.“

Během měsíce se zaměstnanci automobilky mohou těšit na další zajímavá témata, která se budou týkat Trestní odpovědnosti a Domácího násilí. Z okolních obcí a měst budou přizvání také senioři a dotkneme se tématu Bezpečí i pro tuto cílovou skupinu obyvatel.

Krajské ředitelství policie Moravskoslezského kraje
por. Bc.  Lucie Galiová
komisař

7.  dubna 2022

vytisknout  e-mailem