Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Dotaz na problémy s užíváním nemovitosti

Zveřejnění podle ustanovení § 5 odst. 3 zákona č. 106/1999 Sb. 

Žádost o informace a odpověď:

V rámci zákona 106/1999 Sb. o svobodném přístupu k informacím Vás tedy žádám o informaci, zda Vaše oddělení řešilo již v minulosti problém v souvislosti s užíváním této nemovitosti a a pokud ano, tak prosím o kopie úředních záznamů.         

Dále pak žádám o sdělení jmen vašich kolegů, kteří dne …. vyslechli problém ….

Povinný subjekt Vaši žádost posoudil a poskytujeVám tyto informace (odpovědi):

V prvé řadě je třeba uvést, že povinné subjekty poskytují informace, které jsou určitým způsobem ve smyslu § 3 odst. 3 InfZ zaznamenány. K první části dotazu nezjistilo odvodní oddělení Odry územního odboru Nový Jičín případ (zaznamenanou informaci), který by charakterem odpovídal předmětnému spisu, potažmo Vašemu popisu situace ve dvou odstavcích Vašeho dokumentu předcházejících žádosti dle InfZ, které s tímto dotazem dle InfZ dozajista souvisí (citace z Vašeho dokumentu „…“).

V žádosti jste se dotázal na „problém v souvislosti s užíváním této nemovitosti...“. Sdělujeme Vám dále, že při pojetí obecného významu „užívání“ v souvislosti s „problémem“ zjistilo obvodní oddělení Odry jeden případ – prověřovali …..

Ke druhé části dotazu, směřující přímo na popis situace ve dvou odstavcích Vašeho dokumentu předcházející žádosti dle InfZ, nebylo zjištěno, že by dne … bylo s uvedenými osobami na předmětném obvodním oddělení jednáno. Sděluji Vám však, že dne … se na obvodní oddělení Odry dostavila …, která komunikovala s policisty ohledně …. Hovořila s policistkou prap. Martinou Šenkovou a npor. Pavlem Šustkem. Z jednání nebyl vyhotoven písemný záznam, neboť ve věci nebylo shledáno podezření z protiprávního jednání.

Doprovodná informace: Dálkovým přístupem nelze zveřejnit osobní údaje a údaje třetích osob z důvodu ochrany jejich osobnostních práv. Žadatel se tázal ke konkrétnímu případu.

vytisknout  e-mailem