Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Dotaz na dohodu

Žadatel zažádal o dokument k pracovišti recepce 

Dotaz a odpověď:

Dne 24. dubna 2017 obdrželo Policejní prezidium ČR prostřednictvím datové schránky Váš  dokument z téhož dne, ve kterém dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „InfZ“) žádáte o zaměstnanecké smlouvy. Policejní prezidium ČR žádost postoupilo s ohledem na obsah dotazu k vyřízení Krajskému ředitelství policie Moravskoslezského kraje.

Vaše žádost zněla, cituji:

Na zmíněných policejních recepcích v projektu P1000, mají pracovat civilní(občanští) zaměstnanci, aby vyřídili tyto „ nepolicejní“ dotazy o pomoc na jejichž kladném vyřízení také velice zaleží. Já tedy žádám o zaměstnanecké smlouvy, které vedou k chodu a zajištění personálu na těchto recepcích v projektu P1000 a to na pracovišti policie ČR
v Havířově 1.“                                                                                                                                                                                

Žádost jsme řádně posoudili a dle § 14 odst. 7 písm. a), c) InfZ jsme prodloužili lhůtu pro vyřízení žádosti o deset dní, tj. do 19. května 2017. O této skutečnosti jste byl řádně informován.

Povinný subjekt Vám tímto poskytuje požadované informace. Jedná se o elektronický obraz dokumentu vedeného pod č. j. ..... Doplním, že uvedený druh práce („chod recepce“) v daném místě, tedy na obvodním oddělení Policie ČR Havířov 1, vykonává jedna osoba.

Jelikož obsahem poskytnutého dokumentu jsou osobní údaje ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, byly tyto informace povinným subjektem znečitelněny (anonymizovány). Neposkytnutí anonymizovaných údajů je předmětem rozhodnutí o částečném odmítnutí žádosti (vedeno pod č.j. ...).

vytisknout  e-mailem