Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Dotaz k výjezdům

Zveřejnění podle ustanovení § 5 odst. 3 zákona č. 106/1999 Sb. 

Žádost zněla:
„Žádám o poskytnutí fotokopií dokladů o výjezdu PČR ... na mou osobu a na mého manžela ... rovněž bytem ... Jde o výjezdy PČR ... od roku ... Které byly uskutečněny na základě informace o protiprávním jednání ... Doklady potřebuji doložit k soudnímu jednání.Jde o dlouhodobé ničím nepodložené neadekvátní jednání ze strany sousedů.Děkuji za kladné vyřízení mé žádosti.“

Vzhledem k tomu, že žádost byla nesrozumitelná a nebylo zřejmé, jaká informace je přesně požadována, byla jste oddělením tisku dne ... telefonicky kontaktována a vyzvána dle ustanovení § 14 odst. 5 písm. b) InfZ k jejímu upřesnění. Uvedla jste, že žádáte o poskytnutí fotokopií dokladů o výjezdech obvodního oddělení ... územního odboru ..., které se týkají oznámení učiněných od roku ... na Vaši osobu či na osobu Vašeho manžela ..., přičemž tato měla být podána ..., popřípadě jeho manželkou ..., oba bytem ... Rovněž bylo telefonicky hovořeno s dotčenou osobou ..., který sdělil, že souhlasí s tím, aby povinný subjekt sdělil veškeré informace související s jeho osobou a danou žádostí Vaší osobě jakožto manželce.

Po upřesnění a posouzení dané žádosti Vám poskytujeme požadované informace vycházející z podkladů oslovených organizačních článků. Uvádíme, že na obvodním oddělení ... územního odboru ... je evidován spis vedený pod číslem jednacím ..., který obsahuje jeden dokument ze dne ..., který se týká podaného oznámení na Vaši osobu. Tento Vám v příloze poskytujeme v anonymizované podobě. Anonymizace byla provedena ve smyslu § 15 odst. 3 InfZ, tzn., že byly anonymizovány osobní údaje třetích osob, jejichž ochrana vyplývá z ustanovení § 8a odst. 1 InfZ. Žádnou jinou zaznamenanou informací, která by splňovala Vámi požadovaná kritéria, nedisponujeme. Ustanovení § 3 odst. 3 InfZ stanoví, že informací se pro účely tohoto zákona rozumí jakýkoliv obsah nebo jeho část v jakékoliv podobě, který je určitým způsobem zaznamenán, a současně se dle ustanovení § 2 odst. 4 InfZ povinnost poskytovat informace netýká mimo jiné vytváření nových informací.

vytisknout  e-mailem