Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

AKTUALIZACE - Dopravní situace na silnici do Liberce

LIBEREC / JABLONEC NAD NISOU – Nehody omezily provoz na silnici I/35 ve směru z Hodkovic do Liberce. 

AKTUALIZACE ze dne 14. září 2018

Vyšetřování a dokumentování několika dopravních nehod z dnešního rána na silnici I/35 ve směru z Hodkovic do Liberce je již u konce. Komunikace je plně průjezdná a bez dalších omezení. 

14. září 2018
por. Bc. Vojtěch Robovský
KŘP Libereckého kraje, tiskový mluvčí

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

V pátek 14. září, krátce před sedmou hodinou ranní, obdrželi policisté z operačního střediska v Liberci oznámení o dopravní nehodě na silnici I/35 ve směru z Hodkovic do Liberce, nedaleko sjezdu na Jablonec nad Nisou. V průběhu několika minut po oznámení došlo k havárii a dalším dvěma dopravním nehodám, které omezily provoz pouze na jeden jízdní pruh.

Dopravní nehody si nevyžádaly žádné zraněné osoby a provoz je v současné době řízen policejními hlídkami. Na místě zasahují jednotky integrovaného záchranného systému.

Příčiny a okolnosti vzniku nehod vyšetřují dopravní policisté, kdy na vině zřejmě může být nepřiměřená rychlost a nepřizpůsobení jízdy stavu a povaze vozovky.

Očekávejte drobné zdržení a řiďte se pokyny zasahujících policistů.

 

14. září 2018
por. Bc. Vojtěch Robovský
KŘP Libereckého kraje, tiskový mluvčí

vytisknout  e-mailem