Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Dopravní policisté pátrají po neznámých řidičích

BEROUNSKO – Jeden vyvrátil betonové obrubníky, druhý poškodil vozidlo jinému řidiči. 

K dopravní nehodě došlo v dosud blíže nezjištěné době od 19. srpna 2016 00:10 hod. do 19. srpna 2016 07:00 hod. v Berouně - Závodí, křižovatka místních komunikací ulic Vrchlického a Tylova, poblíž železničního přejezdu. Dosud nezjištěný řidič s neznámým vozidlem, jedoucí ve směru od silnice II/118, vjel na vyvýšený dlážděný chodník. V důsledku toho došlo k vyvrácení betonových obrubníků a k poškození uložení zámkové dlažby. Řidič poté z místa dopravní nehody ujel, aniž by celou událost oznámil, tak jek mu ukládá zákon. V souvislosti s dopravní nehodou nebylo zjištěno ani hlášeno žádné zranění osob.

 

K další dopravní nehodě, od které řidič ujel, došlo dne 19. srpna 2016 v 17:48 hod. v Berouně na účelové komunikaci - výjezd od BČS Benzina. Na křižovatce se silnici II/605 ulice Plzeňská nerespektoval dosud nezjištěný řidič svislou dopravní značku " Stůj, dej přednost v jízdě! ", a vjel do křižovatky v době, kdy místem projížděl řidič s vozidlem tovární značky Iveco Daily, ve směru od obce Králův Dvůr do centra města Berouna. V důsledku toho došlo ke střetu pravé části nezjištěného vozidla a levé přední části vozidla Iveco Daily. Neznámý řidič poté z místa dopravní nehody ujel ve směru do centra města Berouna, aniž by poskytl potřebné údaje ke své osobě, a sepsal společný záznam o dopravní nehodě. Při dopravní nehodě nebylo zjištěno ani hlášeno žádné zranění osob. Způsobená škoda na vozidle poškozeného byla vyčíslena na částku 4.000,-Kč.

 

Po neznámých řidičích a jejich vozidlech pátrají dopravní policisté, kteří přivítají jakékoliv informace vedoucí k jejich ztotožnění na tel. 602 474 382.
 

 

nprap. Marcela Pučelíková
tisková mluvčí
P ČR Beroun
22. srpna 2016

vytisknout  e-mailem