Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Dopravní policisté pátrají po neznámých řidičích

BEROUNSKO – Ti ujeli od dopravních nehod. 

Dne 22. ledna 2017 v 17:53 hodin řídil dosud nezjištěný řidič v katastru obce Svatá na silnici II. třídy číslo 236 ve směru od obce Svatá směrem na obec Kublov dosud nezjištěné vozidlo. V km 5,725 na přímém úseku uvedené komunikace vjel tento řidič do protisměrné části komunikace, kde narazil do levého vnějšího zpětného zrcátka protijedoucího osobního automobilu tovární značky Škoda Fabia. Při střetu došlo k poškození levého vnějšího zpětného zrcátka a skla levých předních dveří u tohoto automobilu. Po dopravní nehodě neznámý řidič z místa střetu odjel, aniž by sepsal společný záznam o dopravní nehodě, tak jak mu ukládá zákon. V souvislosti s touto dopravní nehodou nebylo hlášeno zranění osob. Způsobená škoda byla vyčíslena na částku 10.000,-Kč.
 

K další dopravní nehodě došlo v době od 18. ledna 2017 13:30 hod. do 18. ledna 2017 18:00 hod. na místní komunikaci Lesní, před č. p. 1075 v obci Hořovice, kdy dosud nezjištěný řidič poškodil levou přední část a levý bok zaparkovaného osobního vozidla tovární značky Nissan Almera, které bylo zaparkované na ploše vedle komunikace. Neznámý řidič neprokázal navzájem totožnost, nesepsal záznam o dopravní nehodě pro pojišťovnu a z místa nehody ujel. Zranění osob nebylo v souvislosti s touto dopravní nehodou hlášeno ani zjištěno. Způsobená škoda byla vyčíslena na částku 10.000,-Kč.

 

Po neznámých řidičích pátrají dopravní policisté, kteří přivítají jakékoliv poznatky vedoucí k jejich ztotožnění na tel. 602 474 382.

 

 

nprap. Marcela Pučelíková
tisková mluvčí
P ČR Beroun
24. ledna 2017

vytisknout  e-mailem