Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Dopravní policisté hledají svědky nehody

SOKOLOVSKO – Pomozte při pátrání 

Sokolovští dopravní policisté pátrání po svědcích dopravní nehody mezi osobním vozidlem Volkswagen Golf a pracovníkem ochranné služby, ke které došlo v pátek 12. října 2018 kolem 15:30 hodin v Bukovanech na místní komunikaci. 

Dle pracovníka ochranné služby mělo dojít k dopravní nehodě tak, že on dokumentoval nesprávné stání osobního vozidla značky Volkswagen Golf a při tom stál u přední levé části vozidla. Následně přišel k vozidlu jeho řidič a ten při odjezdu z místa ve směru od nákupního centra k fotbalovému hřišti narazil levým zpětným zrcátkem do levé horní končetiny chodce. Ten se zraněním lokte byl ošetřen v sokolovské nemocnici. Rozsah jeho zranění je předmětem dalšího šetření.

Dle vyjádření řidiče vozidla k dopravní nehodě vůbec nedošlo, jelikož když z místa odjížděl, tak do chodce nenarazil.

Přítomnost alkoholu byla u chodce na místě vyloučena provedenou dechovou zkouškou. Vliv alkoholu u řidiče vozidla nebylo možné vyloučit, neboť z místa odjel. Po hodině byl však policejní hlídkou zjištěn a byla s ním provedena orientační dechová zkouška na alkohol, která vyšla také negativní. Příčina a míra zavinění dopravní nehody je předmětem dalšího šetření.

Dopravní policisté žádají případné svědky této události, aby jakékoliv informace, které pomohou při vyšetřování, volali na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obrátili na nejbližší policejní služebnu.

nprap. Kateřina Krejčí
18. 10. 2018

Odkazy do noveho okna

Místo dopravní nehody

Místo dopravní nehody 

Detailní náhled

Místo dopravní nehody

Místo dopravní nehody 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem