Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Dopravní policisté hledají svědky nehody

SOKOLOVSKO – Pomozte při pátrání. 

Sokolovští dopravní policisté pátrání po svědcích dopravní nehody, ke které došlo dne 27. listopadu 2018 kolem 13:10 hodin v obci Kraslice.

Nezjištěný řidič měl řídit nezjištěné vozidlo na na křižovatce silnice II. třídy č. 210 ulice Bedřicha Smetany s komunikací vedoucí k místní firmě, nerespektovat dopravní značení a nedat přednost policejnímu vozidlu Škoda Octavia. Toto vozidlo jelo za užití výstražného světelného a zvukové zařízení po silnici II/210 ve směru od centra Kraslic k Hraničné a předjíždělo před ním jedoucí osobní vozidlo Volkswagen Sharan. Ve snaze zabránit střetu s nezjištěným vozidlem, které nedalo přednost, strhl policista řízení vozidla Škoda Octavia vpravo, čímž došlo ke střetu naštěstí jen pravého zpětného zrcátka s levým zpětným zrcátkem vozidla Volkswagen Sharan. Ke střetu s nezjištěným vozidlem nedošlo. Nezjištěný řidič poté z místa dopravní nehody odjel, aniž by splnil povinnosti účastníka po dopravní nehodě. Na osobním vozidle značky Volkswagen Sharan došlo ke škodě ve výši kolem 500 Kč. Škoda na policejním osobním vozidle značky Škoda Octavia nevznikla.

Dopravní policisté žádají případné svědky této dopravní nehody, aby jakékoliv informace k dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování, volali na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obrátili na nejbližší policejní služebnu.

nprap. Kateřina Krejčí
3. 12. 2018

Odkazy do noveho okna

Místo dopravní nehody

Místo dopravní nehody 

Detailní náhled

Místo dopravní nehody

Místo dopravní nehody 

Detailní náhled

Místo dopravní nehody

Místo dopravní nehody 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem