Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Dopravní nehody v Karlovarském kraji

SOKOLOVSKO – Řidiči jezděte opatrně.  

Během včerejšího nepříznivého počasí, kdy byl silný déšť a mokré komunikace, došlo v Karlovarském kraji k několika dopravním nehodám, mezi ty nejzávažnější patřili následující dopravní nehody:

Sokolovsko:

Krátce před pátou hodinou odpoledne na silnici III. třídy číslo 21030 řídil 25letý řidič osobní vozidlo Škoda ve směru od Josefova ke Svatavě a zřejmě nepřizpůsobil rychlost povětrnostním podmínkám a dopravně technickému stavu komunikace. Při průjezdu zatáčkou dostal s vozidlem smyk, který se mu nepodařilo vyrovnat, následně vjel mimo komunikaci a narazil postupně do listnatých stropů. Při dopravní nehodě utrpěl zranění, se kterým byl převezen do nemocnice. Policisté s řidičem provedli dechovou zkoušku na alkohol, která vyšla negativní. Škoda byla předběžně odhadnuta na částku kolem 70 tisíc korun. Policisté řidiči uložili blokovou pokutu.

 

Karlovarsko:

Patnáct minut před polednem řídila 69 letá řidička osobní automobil Suzuki po komunikaci ve směru od Hroznětína, kdy před odbočkou na Ruprechtov uvedla na mokré vozovce vozidlo do smyku. S tímto přejela mimo komunikaci, kde havarovala. Při dopravní nehodě utrpěla řidička lehké zranění, se kterým byla převezena k lékařskému ošetření do nemocnice. Alkohol byl u řidičky vyloučen orientační dechovou zkouškou. Škoda byla předběžně odhadnuta na částku kolem 50 tisíc korun. Případ je nadále v šetření policistů.

 

 

Krátce před osmou hodinou večer došlo k dopravní nehodě na silnici 1/6 v Karlových Varech – Bohaticích u tzv. esíčka v prostoru železničního nadjezdu. Zde 19 letý mladík řídil osobní vozidlo značky Dacia, přičemž při projíždění zatáčky zřejmě nepřizpůsobil rychlost svého vozidla mokré vozovce a uvedl ho do smyku. Poté narazil do středových svodidel, odkud byl odražen vpravo, kde narazil do betonového obrubníku. Policisté s řidičem provedli orientační dechovou zkoušku na alkohol, která vyšla negativně. Naštěstí nedošlo k žádnému zranění. Škoda byla předběžně odhadnuta na částku kolem 110 tisíc korun. Řidiči byla za přestupek uložena bloková pokuta.

nprap. Kateřina Krejčí
nprap. Zuzana Týřová
28. 7. 2016

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem