Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Dopravní nehody – neznámí řidiči

BEROUNSKO – Ujeli od dopravních nehod. 

Dne 16. ledna 2018 v 17:40 hodin jel neznámý řidič s vozidlem nezjištěné tovární a registrační značky po komunikaci III. třídy číslo 2367 v obci Otročiněves, ze směru od obce Hudlice, směrem na obec Nový Jáchymov. V km 0,077 uvedené komunikace, nedaleko autobusové zastávky, při průjezdu pravotočivou zatáčkou zřejmě nejel u pravého okraje komunikace. V důsledku toho došlo ke střetu levého zpětného zrcátka s levým zpětným zrcátkem protijedoucího vozidla tovární značky Mercedes - Benz A, které jelo ve směru od obce Nový Jáchymov, směrem do obce Hudlice. Neznámý řidič poté z místa dopravní nehody ujel, aniž by prokázal svoji totožnost a sepsal společný záznam o dopravní nehodě, tak jak ukládá zákon. V souvislosti s dopravní nehodou nebylo hlášeno ani zjištěno žádné zranění osob. Způsobená škoda byla vyčíslena na částku 20.000,-Kč.

K další dopravní nehodě došlo dne 16. ledna 2018 v době od 08:00 hodin do 08:20 hodin na neplaceném parkovišti pod nemocnicí Beroun, v ulici Mařákova. Na tomto místě neznámý řidič poškodil u zde zaparkovaného vozidla tovární značky Audi SQ5 levou přední část, zadní nárazník a pravé přední dveře. Poté z místa dopravní nehody ujel, aniž by prokázal svoji totožnost a sepsal společný záznam o dopravní nehodě, tak jak ukládá zákon. V souvislosti s dopravní nehodou nebylo hlášeno ani zjištěno žádné zranění osob. Způsobená škoda byla vyčíslena na částku 100.000,-Kč.

Po neznámých řidičích a jejich vozidlech pátrají dopravní policisté, kteří přivítají jakékoliv poznatky vedoucí k jejich ztotožnění na tel. 602 474 382.

nprap. Marcela Pučelíková
tisková mluvčí
P ČR Beroun
18. ledna 2018

vytisknout  e-mailem