Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Dopravní nehody

Ms kraj: Dopravní nehody o víkendu 

Sobota, Bruntálsko, havárie vozidla

Včera, v sobotu, došlo kolem půl desáté dopoledne na Bruntálsku k havárii osobního vozidla. Řidič (ročník 1998) vjel z dosud nezjištěných příčin nedaleko Vrbna pod Pradědem do protisměru. Vozidlo se po nárazu  do stromu převrátilo na bok. Řidič utrpěl zranění, kterým na místě podlehl.

Policisté, kteří s ohledem na situaci po dobu nezbytně nutnou usměrňovali kyvadlově dopravu, i nadále prověřují okolnosti havárie.

Neděle, Frýdecko-Místecko, střet dvou vozidel

Ke střetu dvou osobních vozidel došlo dnes dopoledne, kolem 8.30 hodin, na silnici D48 v katastru obce Rychaltice (okres Frýdek-Místek). Nehoda se stala v místě, kde je přechodnou úpravou (dopravním značením) sveden provoz do nižšího počtu jízdních pruhů.

Policisté po dobu odklízení následků nehody odkláněli dopravu na objízdné trasy. Silnice byla průjezdná ještě v dopoledních hodinách.

Příčiny nehody, při které bylo zraněno několik osob, nejsou dosud zcela zřejmé. Policisté provedli na místě dokumentaci, učinili další potřebné úkony, v prověřování pokračují. Případné požití alkoholických nápojů u řidičů bylo vyloučeno provedenou orientační dechovou zkouškou.

Neděle, Bruntálsko, havárie vozidla

K havárii osobního vozidla došlo dnes dopoledne, před 11. hodinou, na silnici v katastru obce Tvrdkov na Bruntálsku. Řidič sjel s automobilem z dosud nezjištěných příčin ze silnice a posléze ze srázu. Při havárii zemřel spolujezdec (ročník 1993), řidič (ročník 1992) byl zraněn a převezen do nemocnice. Rovněž tuto událost policisté prověřují.

por. Mgr. Soňa Štětínská
Krajské ředitelství policie Moravskoslezského kraje
oddělení tisku a prevence, 30. dubna 2017

vytisknout  e-mailem