Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Dopravní nehody

BEROUNSKO – Neznámí řidiči. 

K dopravní nehodě došlo v době od 12. února 2019 10:50 hodin do 12. února 2019 11:00 hodin v obci Hořovice, v ulici Masarykova, na parkovišti před supermarketem Penny Market, kde neznámý řidič poškodil levou zadní část osobního vozidla tovární značky Citroen Xsara, které zde bylo zaparkované na parkovacím místě. Po dopravní nehodě neznámý řidič neprokázal navzájem totožnost, nesepsal záznam o dopravní nehodě pro pojišťovnu a z místa nehody ujel. Zranění osob nebylo v souvislosti s touto dopravní nehodou hlášeno ani zjištěno. Způsobená škoda byla vyčíslena na částku 3.000,-Kč.

K dopravní nehodě došlo v době od 12. února 2019 16:00 hodin do 12. února 2019 16:45 hodin, v Berouně, v ulici Obchodní, v prostoru výjezdu z BČS OMV - sever, kde neznámý řidič poškodil pravé zpětné zrcátko, lak střechy a plastový rámeček pravého předního světlometu u zde zaparkovaného nákladního automobilu tovární značky Volvo FH. Po dopravní nehodě neznámý řidič z místa dopravní nehody odjel, aniž by sepsal společný záznam o dopravní nehodě. V souvislosti s touto dopravní nehodou nebylo hlášeno zranění osob. Způsobená škoda byla vyčíslena na částku 20.000,-Kč.
 

K dopravní nehodě došlo v době od 11. února 2019 15:45 hodin do 11. února 2019 21:30 hodin na místní komunikaci K Brance, v obci Trubín, kde neznámý řidič poškodil sloup lampy veřejného osvětlení. Poté neznámý řidič dopravní nehodu neoznámil policii, přestože došlo ke škodě na majetku třetí osoby, a z místa nehody ujel. Zranění osob nebylo v souvislosti s touto dopravní nehodou hlášeno ani zjištěno. Způsobená škoda byla vyčíslena na částku 12.000,-Kč.
 

por. Bc. Marcela Pučelíková
tisková mluvčí
P ČR Beroun
13. února 2019

vytisknout  e-mailem