Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Dopravní nehody

PELHŘIMOVSKO: V průběhu dvou dnů došlo na Pelhřimovsku ke třem nehodám se zraněním. 

 
 
První nehoda se stala krátce po deváté hodině ve středu, kdy řidička osobního automobilu Hyuindai jela směrem z obce Pelhřimov do obce Olešná. Z důvodu nevěnování se plně řízení vozidla narazila přední částí svého vozu do zadní části před ní jedoucího osobního automobilu Opel Vectra. Při nehodě došlo k lehkému zranění řidiče osobního automobilu Opel. Škoda byla vyčíslena na 73 tisíc korun.
 
Při druhé nehodě ve čtvrtek krátce po sedmé hodině byla zraněna řidička osobního automobilu Dacia Logan, která jela ve směru od obce Bedřichov na obec Pacov. Na přímém úseku silnice se žena údajně vyhýbala s protijedoucím osobním automobilem a nezvládla řízení svého vozidla. Vyjela vlevo mimo komunikaci, kde najela do silničního náspu. Řidička byla převezena leteckou záchrannou službou do nemocnice. Vyčíslená škoda dosahuje 90 tisíc korun.
 
Ke třetí nehodě se zraněním došlo v obci Štítné ve čtvrtek po druhé hodině odpoledne. Řidička osobního automobilu Škoda Fabia předjížděla motocykl v době, kdy řidič motocyklu odbočoval vlevo na účelovou komunikaci. Došlo k bočnímu střetu a následnému pádu motocyklisty na vozovku. Řidič motocyklu utrpěl lehké zranění s dobou léčení do 7 dnů. Škoda byla vyčíslena na 10.500,- korun.

tiskpe@mvcr.cz

por. Ing. Vladimíra Svobodová

vytisknout  e-mailem