Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Dopravní nehody

BEROUNSKO - Neznámí řidiči 

Dne 11. května 2018 okolo 17:30 hod. v obci Hořovice v ulici Masarykova na výjezdu z čerpací stanice Merkur poškodil dosud nezjištěný řidič při couvání ve směru zpět k čerpací stanici zadní částí vozidla zn. Renault Master, pravou přední část za ním stojícího vozidla zn. Škoda Fabia. Dosud nezjištěný řidič aniž by prokázal svojí totožnost a sepsal Záznam o dopravní nehodě pro pojišťovnu, tak jak mu ukládá zákon, z místa dopravní nehody odjel. V souvislosti s předmětnou dopravní nehodou nedošlo ke zranění osob. 

Dne 12. května 2018 okolo 23:35 hodin jel dosud nezjištěný řidič s osobním motorovým vozidlem zn. Škoda Fabia po silnici III/1144, ul. Plzeňská v Hořovicích ve směru od obce Záluží směrem na Hořovice. Dosud nezjištěný řidič nepřizpůsobil rychlost svého vozidla dopravně technickému stavu komunikace, přejel do protisměrné části komunikace, najel na levou krajnici a dále vlevo mimo komunikaci, kde pokračoval až na železniční trať poblíž přejezdu, kde zůstal s vozidlem stát. Vozidlo na kolejích uzamkl a z místa dopravní nehody odešel, aniž by učinil opatření k zabránění vzniku škody osobám, nebo věcem v důsledku dopravní nehody. V souvislosti s předmětnou dopravní nehodou nebylo hlášeno žádné zranění osob.

Po neznámém řidiči a jeho vozidle pátrají dopravní policisté, kteří přivítají jakékoliv informace vedoucí k jeho ztotožnění na tel. 602 474 382.

por.Bc. Jana Dětská
tisková mluvčí
P ČR Praha venkov - ZÁPAD
15. května 2018

vytisknout  e-mailem