Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Dopravní nehody

BEROUNSKO – Neznámí řidiči. 

K dopravní nehodě došlo v době od 23. března 2018 08:00 hod. do 23. března 2018 14:00 hod., v areálu SOU Beroun – Hlinky, v Berouně, kdy dosud nezjištěný řidič poškodil pravou zadní část zde zaparkovaného osobního vozidla tovární značky Opel Astra. Poté neznámý řidič neprokázal navzájem totožnost, nesepsal záznam o dopravní nehodě pro pojišťovnu a z místa nehody ujel. Zranění osob nebylo v souvislosti s touto dopravní nehodou hlášeno ani zjištěno. Způsobená škoda byla vyčíslena na částku 10.000,-Kč.

Dne 4. dubna 2018 v 11:45 hod. jel neznámý řidič s dosud nezjištěným vozidlem červené barvy ve směru od obce Hýskov směrem na obec Nižbor, na silnici II. třídy číslo 116. V km 17,91 uvedené komunikace řidič zřejmě nejel u pravého okraje komunikace a při vzájemném míjení se s protijedoucím vozidlem tovární značky Volkswagen Passat Variant, došlo ke střetu levých zpětných zrcátek. Neznámý řidič po dopravní nehodě s vozidlem nezastavil a z místa nehody odjel směrem na obec Nižbor. Ke zranění osob nedošlo. Způsobená škoda byla vyčíslena na částku 5.000,-Kč.
 

K další dopravní nehodě došlo v době od 19. března 2018 07:00 hod. do 26. března 2018 15:00 hod., pravděpodobně v obci Beroun, v zadní části na placeném parkovišti pod Nemocnicí Beroun, kdy dosud nezjištěný řidič poškodil pravou přední část osobního motorového vozidla tovární značky Ford Mustang. Neznámý řidič si poté s druhým řidičem neprokázal vzájemně totožnost, nesepsal záznam o dopravní nehodě a z místa nehody odjel. V souvislosti s touto dopravní nehodou nebylo hlášeno ani zjištěno žádné zranění osob. Způsobená škoda byla vyčíslena na částku 30.000,-Kč.
 

Po neznámých řidičích a jejich vozidlech pátrají dopravní policisté, kteří přivítají jakékoliv informace vedoucí k jejich ztotožnění na tel. 602 474 382.

nprap. Marcela Pučelíková
tisková mluvčí
P ČR Beroun
5. dubna 2018

vytisknout  e-mailem