Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Dopravní nehody

BEROUNSKO – Neznámí řidiči. 

Dne 17. ledna 2019 v 06:30 hodin jel neznámý řidič s vozidlem tovární značky Škoda Fabia, tmavě modré barvy, po silnici č. II/605, ulicí Plzeňská v Berouně, ve směru od obce Králův Dvůr, směrem na Beroun. V km 18,072 uvedené pozemní komunikace tento řidič narazil přední částí svého vozidla, do zadní části před ním stojícího vozidla tovární značky Alfa Romeo, které na konci kolony, vytvořené v jízdním pruhu v důsledku světelného signálu „stůj“ před přechodem pro chodce, zastavilo, a které tímto poškodil. V důsledku nárazu bylo vozidlo Alfa Romeo postrčeno vpřed a narazilo přední částí do zadní části dalšího v koloně před ním stojícího vozidla tovární značky Volvo, které bylo nárazem rovněž poškozeno. Po dopravní nehodě neznámý řidič zastavil, z vozidla vystoupil, následně do něj opět nastoupil a z místa dopravní nehody ujel, aniž by prokázal s účastníky dopravní nehody svoji totožnost, sdělil údaje o vozidle, které mělo účast na dopravní nehodě, a sepsal společný záznam pro pojišťovnu. V důsledku dopravní nehody nebylo hlášeno žádné zranění osob. Způsobená škoda byla vyčíslena na částku 105.000,-Kč.
 

Dne 18. ledna 2019 v 12:33 hodin jel po silnici III/11530, ve směru z Berouna, směrem na Tetín, neznámý řidič, který po projetí levotočivé zatáčky vjel vlevo do protisměrné části komunikace, kde v té době jelo ve směru od obce Tetín směrem na Beroun nákladní vozidlo tovární značky Peugeot Boxer. V důsledku toho došlo ke střetu levých zpětných zrcátek. Po střetu bylo nákladní vozidlo odhozeno vpravo na krajnici, kde následně došlo ke střetu pravého prahu vozidla s betonovým mostkem. Nezjištěný řidič z místa nehody odjel, aniž by si s druhým účastníkem prokázal totožnost a sepsal společný záznam o dopravní nehodě, tak jak mu ukládá zákon. V souvislosti s dopravní nehodou nebylo hlášeno žádné zranění osob. Způsobená škoda byla vyčíslena na částku 15.000,-Kč.

Po neznámých řidičích a jejich vozidlech pátrají dopravní policisté, kteří přivítají jakékoliv informace vedoucí k jejich ztotožnění na tel. 602 474 382.

por. Bc. Marcela Pučelíková
tisková mluvčí
P ČR Beroun
22. ledna 2019

vytisknout  e-mailem