Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Dopravní nehody

BEROUNSKO – Neznámí řidiči. 

K dopravní nehodě došlo dne 25. 3. 2019 v 07:40 hodin v obci Loděnice, ulice Pražská, kde neznámý řidič s nákladním vozidlem bílé barvy, při couvání poškodil levou přední část zde zaparkovaného vozidla tovární značky VW Amarok. Neznámý řidič si poté neprokázal vzájemně svojí totožnost, nesepsal záznam o dopravní nehodě a z místa dopravní nehody ujel. V souvislosti s předmětnou dopravní nehodou nebylo zjištěno ani hlášeno žádné zranění osob. Způsobená škoda byla vyčíslena na částku 5.000,-Kč.

K dopravní nehodě došlo v době od 25. března 2019 16:00 hodin do 26. března 2019 07:00 hodin, v Berouně, v ulici Nová Máchovna, na parkovišti před domem, kde neznámý řidič poškodil vozidlo tovární značky Hyundai I30, které bylo zaparkované na parkovacím místě. Poté neznámý řidič z místa dopravní nehody odjel, aniž by prokázal svoji totožnost a sepsal společný záznam o dopravní nehodě, tak jak mu ukládá zákon. V souvislosti s dopravní nehodou nebylo hlášeno ani zjištěno žádné zranění osob. Způsobená škoda byla vyčíslena na částku 15.000,-Kč.

Po neznámých řidičích a jejich vozidlech pátrají dopravní policisté, kteří přivítají jakékoliv informace vedoucí k jejich ztotožnění na tel. 602 474 382.

por. Bc. Marcela Pučelíková
tisková mluvčí
P ČR Beroun
29. března 2019

vytisknout  e-mailem