Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Dopravní nehodovost

TŘEBÍČSKO: Sníh komplikoval silniční dopravu. 

Nově napadený sníh komplikoval silniční dopravu na mnoha místech našeho okresu. Ve většině případů uvízla v kopcích nákladní vozidla, která se stala nekontrolovatelná a neschopna pohybu na uježděném sněhu. Celkem došlo na našem okrese k pěti dopravním nehodám, z nichž policisté šetřili pouze dvě. Na štěstí nedošlo k žádnému zranění.


 

K dopravní nehodě došlo v brzkých ranních hodinách dne 1. prosince v ulici Znojemská v Třebíči. Třiadvacetiletá řidička jela směrem od obce Střítež. Při jízdě se nechovala ohleduplně a s osobním vozidlem značky Renault Clio vyjela do protisměru, kde přední částí vozu zachytila o levou boční část protijedoucího vozidla značky Škoda Octavia. Žena pokračovala bez zastavení v jízdě. V ulici Kubešova ujíždějící řidičku dostihl a přinutil zastavit řidič poškozeného vozidla. Provedenou dechovou zkouškou bylo u řidičky naměřeno 1,57 promile alkoholu v dechu. Celková škoda byla vyčíslena na dvacet pět tisíc korun.


 

K dopravní nehodě došlo ve večerních hodinách dne 1. prosince v k.ú. obce Kralice nad Oslavou. Šestačtyřicetiletý řidič při vjíždění s nákladním vozidlem značky Man s návěsem na železniční přejezd přeslechl výstražné zvukové znamení, upozorňující na sklápějící se závory. Vjel na železniční přejezd a návěsem poškodil závory. Celková škoda byla vyčíslena na deset tisíc korun.

 

por. Bc. Marcela Lavická, komisař

2. prosince 2010


 

vytisknout  e-mailem