Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Dopravní nehoda s těžkým zraněním

SOKOLOVSKO - Vozidlo se v protisměru střetlo s motocyklem. 

Ve čtvrtek dne 19. října 2017 kolem třetí hodiny odpoledne došlo na silnici III. třídy číslo 210 v katastru obce Rovná cca 10 metrů za obcí Podstrání směrem k obci Krásno k dopravní nehodě mezi osobní vozidlem značky Škoda a motocyklem značky BMW.

K dopravní nehodě mělo dojít tak, že 61 letý řidič jel po komunikaci ve směru od obce Podstrání směrem k obci Krásno, kdy se zřejmě nevěnoval plně řízení vozidla, pravděpodobně usnul a přejel do protisměru. Zde narazil vozidlem do motocyklu BMW, který řídila 66 letá řidička. Ta po nárazu s motocyklem spadla do silničního příkopu, kde zůstala ležet. Při dopravní nehodě došlo k těžkým zranění řidičky motocyklu, která byla z místa Zdravotnickou záchrannou službou převezena do nemocnice. Policisté u obou řidičů provedli dechovou zkoušku na alkohol, která vyšla negativní. Škoda na vozidle a motocyklu byla předběžně odhadnuta na částku kolem 110 tisíc korun.

Na základě zjištěných skutečností při šetření dopravní nehody byly zahájeny úkony trestního řízení ve věci přečinu Těžké ublížení na zdraví z nedbalosti. Věc je nadále v šetření.

nprap. Kateřina Krejčí
20. 10. 2017

Odkazy do noveho okna

Místo DN

Místo DN 

Detailní náhled

Místo DN

Místo DN 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem