Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Dopravní nehoda na parkovišti

NEPOMUK - Policisté žádají o pomoc širokou veřejnost. 

Policie České republiky hledá svědky dopravní nehody, která se stala v Nepomuku. K dopravní nehodě došlo dne 13. ledna 2021 v 7:57 hodin na silnici č. I/20 v km 114, 449 v Nepomuku, v ulici Kozlovická, parkovací stání u obchodního domu. (GPS: 811962,202/-1101131,143)
Na uvedeném místě dosud neznámý řidič s bílým vozidlem tovární značky Dacia Duster nezjištěné registrační značky z kolmého parkovacího stání na parkovišti u obchodního domu v Nepomuku naboural  do jiného zaparkovaného vozidla. Při couvání se dle všeho plně nevěnoval řízení a pravou zadní částí svého vozidla se střetl s pravou zadní částí zaparkovaného osobního automobilu Škoda Octavia. Řidič poté z místa odjel, aniž by celou věc oznámil policistům.

Policisté proto žádají všechny občany, kteří by mohli podat jakékoliv informace k této dopravní nehodě, které by napomohly k jejímu řádnému prošetření a ustanovení viníka, aby neprodleně kontaktovali Policii ČR, Územní odbor Plzeň-venkov – dopravní inspektorát, tel.: 974 326 111. Informace mohou také podat na linku tísňového volání 158.

por. Bc. Ivana Jelínková, DiS.
14. ledna 2021
 

vytisknout  e-mailem