Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Dopravní nehoda na dálnici D6

SOKOLOVSKO – Řidička dostala smyk. 

Dne 23. ledna 2018 v 19:30 hodin došlo na 135,3 km dálnice D6 poblíž obce Loučky k dopravní nehodě mezi vozidlem značky Renault, které řídila 60 letá řidička a pevnými překážkami - svodidla.

K dopravní nehodě mělo dojít tak, že řidička jela po uvedené komunikaci ve směru od Karlových Varů na Sokolov, kdy zřejmě nepřizpůsobila rychlost vozidla dopravně technickému stavu komunikace (zatáčka), povětrnostním podmínkám (mokrý povrch) a svým schopnostem. Při průjezdu pravotočivé zatáčky s vozidlem dostala smyk, který se jí nepodařilo vyrovnat, s vozidlem přejela vlevo, kde narazila přední částí do středových svodidel. Následně se odrazila vpravo, kde opět narazila přední částí do svodidel. Po dopravní nehodě byla řidička převezena vozidlem Zdravotnické záchranné služby do nemocnice v Karlových Varech. Výsledek dechové zkoušky na alkohol vyšel u řidičky negativní.

Škoda na osobním vozidle a poškozených svodidlech byla předběžně odhadnuta na částku kolem 100 tisíc korun. Za přestupek byla řidičce uložena bloková pokuta. 

nprap. Kateřina Krejčí
24. 1. 2018

vytisknout  e-mailem