Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Dopadení řidiče

Policisté dopadli muže, který je podezřelý z nabourání deseti vozidel. 

V pondělí ráno krátce po šesté hodině vyjížděli policisté k nahlášené dopravní nehodě do ulice Jindřich Plachty na Smíchově. Podle oznámení tam řidič osobního auta značky Opel naboural do několika zaparkovaných vozidel, nechal svůj vůz stát uprostřed ulice a utekl pryč. Policisté z místního oddělení Smíchov, kteří přijeli na místo, zjistili, že je v uvedené ulici a okolí poškozeno celkem deset automobilů a řidič se na místě skutečně nenachází. Toho se jim však podařilo po několika minutách vypátrat ve Vítězné ulici, jak sedí na lavičce. Policisté muže na místě zadrželi pro podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, jelikož dechová zkouška ukázala téměř dvě promile alkoholu v dechu.

Čtyřicetiletý muž pak skončil na lékařském vyšetření spojeném s odběre krve a také mu byl zadržen řidičský průkaz. Celý případ si do své kompetence převzali dopravní policisté spolu s kriminalisty, kteří budou zjišťovat veškeré okolnosti celé dopravní nehody. Předběžná škoda na poškozených vozidlech byla vyčíslena na více než 300 tisíc korun.

V této souvislosti prosíme případné svědky této dopravní nehody nebo kohokoliv kdo by mohl přispět k jejímu objasnění, aby se ozval na linku 158.

por. Bc. Jan Daněk – 27. 7. 2016

vytisknout  e-mailem