Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Domažličtí dopravní policisté se obracejí na veřejnost

BŘEZÍ - Neznámý řidič s nezjištěným vozidlem při průjezdu mírné levotočivé zatáčky přejel částečně do protisměru, kde narazil levým bočním zrcátkem do levého bočního zrcátka jiného osobního automobilu. 

     Domažličtí dopravní policisté se obracejí na veřejnost a hledají svědky dopravní nehody, ke které došlo dne 30. listopadu 2019 v 19:25 hodin na silnici I. třídy č. 26 v obci Březí. Neznámý řidič s nezjištěným vozidlem jedoucí od Horšovského Týna na Draženov nejel vpravo co nejblíže při pravém okraji komunikace, při průjezdu mírné levotočivé zatáčky přejel částečně do protisměru, kde narazil levým bočním zrcátkem do levého bočního zrcátka osobního automobilu Peugeot. Na místě dopravní nehody nezastavil a z místa odjel. Škoda na vozidle Peugeot byla vyčíslena na 10 tisíc korun.
     Svědci, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě, se mohou přihlásit osobně na Dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovat na číslo 974 331 255, případně na bezplatnou tísňovou linku 158.

por. Mgr. Dagmar Brožová
5. prosince 2019

vytisknout  e-mailem