Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Do řad policie vstoupila více jak desítka nových mužů a žen

KRAJ - Policejní ředitel přijal v tomto týdnu nové policisty a policistky. 

V tomto týdnu přivítal krajský policejní ředitel, brigádní generál Václav Kučera, dvanáct mužů a žen, kteří mají zájem pracovat pro středočeskou policii.

Všichni tito "nováčci" splnili podmínky příjímacího řízení - tedy byli úspěšní při fyzických testech, psychotestech a současně byli i zdravotně způsobilí, aby mohli vykonávat službu v největším bezpečnosním sboru v České republice.02

Všechny nově nastoupivší muže a ženy zákona čeká nyní absolvování základní odborné přípravy, kde budou připravováni na výkon služby u Policie ČR. Poté mohou být zařazeni na základní útvary, tedy např. na obvodní oddělení, hlídkové služby, či dopravní inspektoráty v rámci Středočeského kraje. 

"Od začátku roku jsme přijali do našeho kraje již pět desítek nových mužů a žen, kteří projevili zájem pracovat pro Policii ČR  a splnili podmínky nezbytné k přijetí. Těší mě, že je o naši práci stále zájem a všem přeji hodně zdaru," sdělil ředitel Středočechů, generál Kučera. 

V současné době disponuje krajské ředitelství zhruba tři a půl tisíci policisty, do plného stavu chybí více jak tři stovky mužů a žen zákona.
 


mjr. Mgr. Vlasta Suchánková
oddělení tisku a prevence
KŘP Středočeského kraje
4. března 2021

vytisknout  e-mailem