Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Do jízdní dráhy řidiči vběhla srna

BEROUNSKO – Při dopravní nehodě nedošlo ke zranění osob. 

Policisté z berounského dopravního inspektorátu vyjížděli dne 27. března 2020 k dopravní nehodě, která byla oznámena krátce po devatenácté hodině na silnici III. třídy na Berounsku.

Při projíždění ulicí Sokolská v obci Komárov ve směru jízdy od obce Chaloupky na rovném úseku v místě mírného klesání vběhla z pravé strany srna do jízdní dráhy osobního vozidla značky Škoda Fabia.  Při dopravní nehodě došlo ke střetu. Řidič neutrpěl žádné zranění. Srna po nárazu uhynula na místě dopravní nehody. Třiatřicetiletý řidič byl vyzván policejní hlídkou k provedení dechové zkoušky, která byla s negativním výsledkem. Vzniklá škoda byla předběžně vyčíslena na 45 000,-Kč.

Policisté upozorňují řidiče, aby byli při projíždění pozemních komunikací poblíž lesních a polních  porostů velmi obezřetní a věnovali zvýšenou pozornost střetu se zvěří. Především v ranních a nočních hodinách, kdy je zvěř dezorientována, opouští svá útočiště a více se přemisťuje, a to  právě přes pozemní komunikace, kde následně dochází k dopravním nehodám.


nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí
P ČR  Kladno
30. března 2020

vytisknout  e-mailem