Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Dítě v ohrožení

Pražští policisté pátrají po jednatřicetileté mamince a jejím ročním dítěti. Pomůžete nám prosím s pátráním? - Aktualizace 

Od včerejšího večera pátráme po jednatřicetileté Sylvii a po jejím ročním dítěti, kteří byli naposledy viděni kamarádkou pohřešované včera kolem 18 hod. v OD Bořislavka v Praze 6. Pohřešování na policii nahlásil včera večer otec ročního dítěte. Pohřešovaná dle posledních zjištěných informací trpí psychickými problémy a není vyloučeno, že by se mohla pohybovat v okolí města Vestec.

Pohřešovaná je 165 centimetrů vysoká, má hubenou postavu a hnědé  vlasy. Na sobě měla světle fialové tepláky, šedivou zimní péřovou bundu, pletenou čepici s bambulí a na nohou tmavé kozačky. Své dítě by měla nést v náručí, kočárek zůstal doma. 

Roční Toník má blond vlasy a modré oči.

Touto cestou se obracíme na širokou veřejnost s žádostí o pomoc při pátrání, pokud jste  maminku se synem viděli nebo víte, kde se nachází, kontaktujte prosím linku tísňového volání 158. Děkujeme!

por. Mgr. Violeta Siřišťová – 29.1.2023

Odkaz na pátrání dítě: Pátrání po osobách - Policie České republiky

Odkaz na pátrání pohřešovaná žena: Pátrání po osobách - Policie České republiky

Aktualizace - V jednu hodinu ráno nalezli pražští policisté ženu i s dítětem v Písnici v Praze 4. Mockrát děkujeme všem za pomoc při pátrání!

por. Mgr. Violeta Siřišťová - 29. 1. 2023

vytisknout  e-mailem