Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Dětské dny ve spolupráci s Policií ČR

MLADOBOLESLAVSKO – Policisté prezentovali dětem svou práci. 

V sobotu 4. června 2022 se na území Mladoboleslavska konalo několik dětských dnů. Mladoboleslavští policisté se zúčastnili hned tří z nich, a to v o obcích Doubravice, Mnichovo Hradiště a Všechlapy. Na akce dorazily nejen děti, ale i široká veřejnost. Policisté všem účastníkům ochotně představili svou každodenní činnost, techniku a vybavení.

Ve stánku Policie ČR měli policisté připravený preventivní program týkající se bezpečnosti v silničním provozu. Co bylo pro návštěvníky asi největším zpestřením, byly tzv. opilecké brýle, ve kterých si návštěvníci mohli vyzkoušet pohyb simulující stav opilosti, a zdolat vytyčenou trasu buď pěšky, nebo na kole. Dále si mohli vyzkoušet práci kriminalistického technika a zajistit otisky prstů z různých předmětů. Policisté se věnovali i drogové prevenci a za pomoci ukázkového drogového kufru upozorňovali na možná rizika, nejen při samotném užívání drog, ale i při neodborné manipulaci s odhozenými injekčními stříkačkami.

Děti si z rukou policistů převzaly drobné dárky.
Policisté také představili novou náborovou kampaň prace-158x-jinak a zájemcům o práci u Policie České republiky sdělili vše o podmínkách k přijetí.

vytisknout  e-mailem