Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Den Integrovaného záchranného systému v Jablonci nad Nisou

JABLONEC NAD NISOU - Ve čtvrtek 26. června 2014 se v Jablonci nad Nisou uskuteční Den Integrovaného záchranného systému. 

Statutární město Jablonec nad Nisou ve spolupráci se složkami Integrovaného záchranného systému pořádá ve čtvrtek dne 26. června 2014 od 09:00 do 16:00 hodin v prostoru Horního náměstí a od 16:20 hodin na vodní nádrži Mšeno DEN INTEGROVANÉHO ZÁCHRANNÉHO SYSTÉMU.
 
Návštěvníci uvidí ukázky zásahů jednotlivých složek a jejich společné akce. Po celou dobu konání bude možné prohlédnout si v prostoru Horního náměstí na jednotlivých stanovištích technické vybavení a služební prostředky jednotlivých složek IZS i dalších organizací s nimi spolupracujících. Představí se zde: Policie České republiky, Hasičský záchranný sbor, Zdravotnická záchranná služba, Armáda České republiky, Nemocnice Jablonec nad Nisou, Český červený kříž, Horská služba, Vězeňská služba, Městská policie Jablonec nad Nisou, Vodní záchranná služba ČČK, Besip team, OS Helpík, Zdravotní pojišťovna Ministerstva vnitra ČR a další.
 
Následně po skončení programu na Horním náměstí začne od 16.20 hodin na hladině vodní nádrže Mšeno ukázka součinnostního zásahu Vodní záchranné služby ČČK a Letecké záchranné služby Libereckého kraje.
 
Program naleznete zde.
 
 
nprap. Dagmar Sochorová
23. června 2014

vytisknout  e-mailem