Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Den Hrdinů 2023

V sobotu 23. září 2023 proběhne v prostorách pražského Výstaviště akce DEN HRDINŮ a my tam budeme taky. Přijďte se za námi podívat a užit si tento den. 

V tento sobotní den se mohou návštěvníci od 11:00 do 17:00 hodin těšit  i na pražské policisty, kteří si pro Vás připravili ukázky činnosti policistů, techniky, výstroje a výzbroje. Na místě se tak můžete seznámit s prací policistů z prvosledových hlídek, kteří jsou jako první vysíláni na místa mimořádných událostí, nebo policistů ze speciální pořádkové jednotky. To jsou tzv. těžkooděnci, kteří dohlíží na pořádek v ulicích např. při sportovních utkáních či demonstracích. Prohlédnout si budete moci i technické vybavení dopravních policistů, odboru cizinecké policie a dalších policejních složek. Těšit se můžete například na Ferrari v policejních barvách nebo policejní vrtulník. Řadu zajímavých informací se dozvíte také u stánku policejních preventistů. Jestli budete mít zájem vstoupit do našich řad, na místě bude i stánek oddělení náboru, kde se dozvíte všechny informace ohledně přijímacího řízení k Policii ČR.

Tento den patří právě hrdinům a tím se můžete stát i vy! Přímo na místě se bude nacházet i odběrový stan ÚVN, kde můžete od 10:00 hod. darovat krev a zapojit se do výzvy složek IZS  "I tobě v žilách koluje naše krev!" 👉 www.policie.cz/nasekrev

Více informací ke DNI HRDINŮ naleznete přímo na stránkách https://navystavisti.cz/udalosti/den-hrdinu/.

Dorazte za námi!

por. Mgr. Violeta Siřišťová - 18. 09. 2023

vytisknout  e-mailem