Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Den Bezpečnosti

KUTNOHORSKO - Praktické ukázky své práce předvedly vybrané složky Policie ČR, Hasičského záchranného sboru, Zdravotnické záchranné služby a BESIPu. 

Muzeum zemědělské techniky v Čáslavi připravilo vzdělávací akci "Den bezpečnosti", který se uskutečnil ve čtvrtek 20. dubna 2017.

Tato akce byla zaměřena zejména pro děti prvního stupně místních a okolních základních škol. Po zahájení akce starostou města Čáslav předvedly na hlavní ploše areálu Muzea praktické ukázky své práce vybrané složky Policie ČR, Hasičského záchranného sboru, Zdravotnické záchranné služby a BESIPu.

Průběžně se přítomní setkali na dalších stanovištích se simulátorem převrácení vozidla, s vzdělávacím programem Zachraň život s Kryštůfkem, se strážníky Městské policie Čáslav, se zástupci Červeného kříže a Zdravotnické záchranné služby.

V rámci dění si tak každý přítomný mohl prohlédnout přistavenou techniku zúčastněných složek. Pracovníci muzea také zpřístupnili haly s vystavenými historickými traktory tuzemské výroby.

Dle prvních reakcí se akce vydařila a proběhla k velké spokojenosti návštěvníků i zúčastněných složek. Celková účast byla 1583 návštěvníků.

Fotografie z akce naleznete zde:

https://www.facebook.com/pg/mestocaslav/photos/?tab=album&album_id=1429621843778982

http://www.svoboda.info/galerie/vsedni-zivot/foto_den-bezpecnosti-v-caslavi-ozivily-akcni-sceny-zachranaru/

por. Mgr. Vendulka Marečková
tisková mluvčí
P ČR Kutná Hora
24. dubna 2017

vytisknout  e-mailem