Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Dealerovi hrozí pět let

TEPLICKO - V Bílině prodával pervitin; Úvěr nesplácí... 

Dealerovi hrozí pět let

    Až pětileté vězení hrozí 37letému muži, který v Bílině prodával drogy. Kriminalisté mu prokázali desítky jednotlivých prodejů pervitinu, který distribuoval na různých místech ve městě. Dealer byl obviněn z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy, na soud bude čekat na svobodě.

 

Úvěr nesplácí

     Z přečinu úvěrového podvodu se bude zodpovídat 24letá žena, která si vzala úvěr, který nesplácí. Prostřednictvím prodejce elektro zboží uzavřela se společností poskytující nebankovní půjčky smlouvu o spotřebitelském úvěru na nákup zboží v hodnotě přes 18 tisíc korun. Při uzavírání smlouvy uvedla nepravdivé údaje o výši svého příjmu a o skutečnosti, že jí jsou z výplaty exekučně strhávány platby, navíc stanovené měsíční splátky nehradí. Včera byla obviněna z přečinu, za který by mohla strávit až dva roky za mřížemi.

 

Mobil si neužila

     O mobilní telefon v hodnotě 14 tisíc korun přišla mladá žena, která si přístroj teprve včera pořídila. Když večer čekala v Teplicích na autobus a připravovala si drobné, položila si vedle sebe na lavičku tašku, ve které měla krabici s novým mobilem. Toho podle jejího oznámení využil neznámý pachatel, který jí tašku ukradl a dal se na útěk. Policisté případ prověřují jako přečin krádeže a po odcizeném telefonu i pachateli pátrají.

 

 

25. 8. 2016, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence Teplice

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem