Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Dealer z Chomutova obviněn

CHOMUTOVSKO - Při zadržení měl u sebe dvacet gramů pervitinu. 

Do hledáčku chomutovských kriminalistů se před nějakou dobou dostal 35letý muž, který je podle jejich poznatků uživatelem pervitinu. Policisté z oddělení „TOXI“ získali informace, že by dotyčný měl drogy také prodávat. Šetřením zjistili jeho současné bydliště, kde zaznamenali také větší pohyb uživatelů drog. Po získání dostatečného množství potřebných informací se rozhodli provést realizaci a spustili akci. Podezřelého zadrželi před pár dny v Chomutově u domu, kde bydlí. Přitom u něj nalezli přibližně dvacet gramů pervitinu a nasušenou zelenou rostlinu. Při domovní prohlídce pak byly nalezeny další předměty a látky (digitální váha, pervitin v plastovém sáčku, skleněný tál s drtidlem, pytel obsahující sušenou zelenou rostlinu), které běžně používají uživatelé i prodejci drog.

Vyšetřovatel Chomutovana obvinil z trestného činu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Viní ho, že nejméně od roku 2010 do současné doby v místě jeho bydliště a na dalších místech Chomutovska distribuoval pervitin jeho uživatelům.

Obviněnému, který dosud nebyl soudně trestán, tak může soud v případě uznání jeho viny uložit trest odnětí svobody v rozmezí jednoho roku až pěti let.

Chcete se i Vy podílet na objasňování protiprávních jednání? Přidejte se k nám! Krajské ředitelství policie Ústeckého kraje přijímá do služebního poměru nové uchazeče. Máme především zájem o ty, kteří žijí v Ústeckém kraji, a kteří vnímají práci policisty jako své celoživotní poslání. Další informace k přijetí do služebního poměru zde.

por. Mgr. Miroslava Glogovská

tisková mluvčí

Chomutov 26. února 2021

Odkazy do noveho okna

zajištěný materiál

zajištěný materiál 

Detailní náhled

zajištěný materiál

zajištěný materiál 

Detailní náhled

zajištěný materiál

zajištěný materiál 

Detailní náhled

zajištěný materiál

zajištěný materiál 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem