Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Další zajištěné drogy

TEPLICE - Cizinec přechovával pervitin za 200 tisíc; A nedá si pokoj... 

Další zajištěné drogy
     Včera jsme informovali o zadržení trojice dealerů drog, která na dvou místech v Teplicích prodávala pervitin. V rámci vyšetřování tohoto případu bylo provedeno několik domovních prohlídek, mimo jiné i objektu bývalé herny v Dubí. Cizinec, který byl v provozovně při razii zadržen, přechovával po kapsách téměř deset gramů pervitinu, další stovku sáčků s pervitinem a také plechovku, ve které byly drogy ukryté, našli policisté ukryté na různých místech v objektu. Celkem bylo zajištěno přibližně 200 gramů pervitinu, jehož hodnota na černém trhu by se pohybovala kolem 200 tisíc korun. Osmadvacetiletý muž byl obviněn z trestného činu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy, v odpoledních hodinách byl eskortován k soudu, kde si vyslechl rozhodnutí o vzetí do vazby.
 
A nedá si pokoj
     Sdělení podezření z přečinu krádeže si na obvodním oddělení policie v Trnovanech vyslechl 35letý muž, který kradl v teplickém hobby marketu. Lapka, který si podobnými krádežemi často přilepšoval i v minulosti, tentokrát odcizil oblečení za bezmála tisíc korun. V jeho jednání mu pomáhala 45letá žena, oba zlodějíčky zadržela ostraha prodejny. Zatímco žena se bude zodpovídat ve správním řízení ze spáchání přestupku, několikrát soudně trestanému muži hrozí až tříletý pobyt ve vězení.
 
Vandal poškodil vozidlo
     Policisté pátrají po neznámém vandalovi, který v Teplicích během noci poškodil nezjištěným předmětem lak na zaparkovaném vozidle VW Golf. Poškozený, kterému pachatel poškrábal bok a zadní stranu automobilu, vyčíslil škodu na 25 tisíc korun. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin poškození cizí věci, vandalovi hrozí v případě dopadení maximálně rok za mřížemi.
 
Vykradená chatka
     O motorovou pilu a ruční nářadí přišel majitel zahradní chatky v Novosedlicích, Do rekreačního objektu se mu totiž vloupal neznámý zloděj, který věci odcizil. Celková škoda byla vyčíslena na osm tisíc korun, policisté případ vyšetřují jako přečin krádeže a po pachateli i odcizených věcech intenzivně pátrají.
 
 
Teplice, 9. 2. 2012, nprap. Bc. Daniel Vítek
tiskový mluvčí KŘP Ústeckého kraje
Preventivně informační skupina Teplice
tel. č. 974 439 208
email: pistp@mvcr.cz
 

vytisknout  e-mailem