Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Další vykradené vozidlo

Tábor – Škoda Octavia na táborském Sídlišti nad Lužnicí. (Hlasová schránka 974 238 116) 

Po nedávném případu krádeže vloupáním do vozidla na táborském Náchodském sídlišti,

viz.: http://www.policie.cz/clanek/kradez-vloupanim-do-vozidla-340128.aspx  ,

šetří policisté místního obvodního oddělení další obdobný případ. K tomu došlo v době od půl deváté hodiny večerní úterý dne 10. října do osmé hodiny ranní středy dne 11. října 2017 na Sídlišti nad Lužnicí, a to na parkovišti u obchodního domu ve Světlogorské ulici. Zloděj násilím vnikl do zde zaparkovaného automobilu tovární značky Škoda Octavia combi, modré barvy. Po prohledání vnitřního prostoru odcizil autorádio značky JVC, vnitřní zpětné zrcátko a navíc přibral i zde zanechanou sadu Gola klíčů v plastovém pouzdru a malý rozbrus značky PEK. Majiteli způsobil souhrnnou hmotnou škodu ve výši odhadem 5 000 korun.

Vyzýváme tímto každého, kdo si mohl v souvislosti s uvedeným případem na parkovišti obchodního domu ve Světlogorské ulici na táborském Sídlišti nad Lužnicí všimnout jakéhokoliv důvodného dění, a to jak podezřelé osoby či osob, případně vozidla, stejně jako podezřelé nabídky prodeje výše uvedených odcizených věcí, aby tyto informace předal táborským policistům na jejich služebně v Divadelní ulici či telefonním čísle 974 238 700.

Jak již bylo uvedeno, nejedná se o ojedinělý případ. Žádáme tímto nejen majitele vozidel a nejen na táborských sídlištích, aby zaparkovaným automobilům věnovali pozornost a jakékoliv důvodné podezření na výskyt zloděje předali policii cestou linky číslo 158. Děkujeme.

por. Mgr. Miroslav Doubek   ta.pis@pcr.cz , krpc.pio@pcr.cz

12. října 2017

vytisknout  e-mailem