Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Další úspěch cizinecké policie

KRAJ – Tentokrát „úřadovali“ středočeští policisté na Mělnicku. 

Včera 4. října 2017 provedli policisté Odboru cizinecké policie Krajského ředitelství policie Středočeského kraje další ze svých četných akcí zaměřenou na dodržování zákona č. 326/99 Sb., O pobytu cizinců na území, na odhalování nelegální migrace, na odhalování padělaných a pozměňovaných  dokladů cizinců a na nelegální zaměstnávání cizinců.

Akce proběhla pod krycím názvem „ADRIANA“ na území okresu Mělník. Konkrétně policejní hlídky vyjely do Kralup nad Vltavou, a na dvou místech, kde stavební firmy prováděly výstavbu a rekonstrukci bytových domů, zkontrolovaly zaměstnance – stavební dělníky.

Během opatření bylo zkontrolováno patnáct cizích státních příslušníků, kteří předložili ke kontrole ukrajinské pasy opatřené dlouhodobými polskými vízy. Všichni cizinci pobývali na území oprávněně, ale vykonávali práci bez povolení z Úřadu práce, a proto se všemi bylo zahájeno řízení o správním vyhoštění.

Policisté Odboru cizinecké policie Krajského ředitelství policie Středočeského kraje budou samozřejmě v podobných akcích pokračovat i následujícím období.

nprap. Michaela Nováková
tisková mluvčí
P ČR Kladno
5. října 2017

vytisknout  e-mailem