Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Další sražený cyklista

Frýdek-Místek - žádáme veřejnost o pomoc 

Policie České republiky se se žádostí o pomoc obrací na možné svědky dopravní nehody, ke které došlo minulý pátek 20. října 2017 okolo 16.55 hodin na silnici III. třídy v obci Kozlovice v úseku mezi autobusovými zastávkami Kozlovice/Pila a Kozlovice/Peterek.

Dosud nezjištěné vozidlo bílé barvy, pravděpodobně provedení SUV zde mělo srazit cyklistu jedoucího u pravého okraje komunikace ve směru na obec Palkovice. Hledané vozidlo vyjelo z kolony dalších vozidel, která se utvořila za dosud nezjištěným zemědělským strojem. Při předjížděcím manévru došlo ke kontaktu tohoto vozidla s protijedoucím cyklistou, který v důsledku střetu upadl na zem a způsobil si zranění, pro která musel být převezen vozidlem rychlé záchranné služby k lékařskému ošetření. Posádka vozidla na střet nereagovala a pokračovala dále bez zastavení do centra obce Kozlovice.

V souvislosti s prověřováním případu se obracíme na svědky, kteří v uvedené době místem projížděli, popřípadě jeli v koloně za dosud nezjištěným zemědělským strojem, aby pomohli při pátrání po hledaném vozidle. Uvítáme také svědectví řidičů, kteří mají ve svém vozidle kameru  a mohli by poskytnout informace k průběhu dopravní nehody a jejím účastníkům, zejména k bílému osobnímu vozidlu SUV a jeho osádce a řidiči zemědělského stroje, za nímž se vytvořila kolona vozidel.

Se svými poznatky se můžete obrátit na nejbližší obvodní oddělení, případně na linku 158 nebo přímo kontaktovat vyšetřující policisty územního odboru PČR Frýdek-Místek na telefonní číslo 974 732 326 nebo 974 732 324.

Za spolupráci předem děkujeme.

por. Mgr. Lenka Sikorová
Tisková mluvčí PČR
Krajské ředitelství policie Moravskoslezského kraje
27. října 2017

vytisknout  e-mailem