Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Další poškozená vozidla v Berouně

BEROUNSKO – Pachatel u vozidel poškrábal lak. 

Berounští policisté řeší další případy poškozených vozidel v Berouně. K prvnímu došlo v době od dne 22. 4. 2018 od 19:00 hod. do dne 23. 4. 2018 do 07:30 hod., v Berouně, v ulici Průběžná, poblíž křižovatky s ulicí Třída Míru. Zde neznámý pachatel poškodil zaparkované vozidlo tovární značky Hyundai Grand Santa Fe, u kterého poškrábal lak na levých předních dveří a levých zadních dveří. Majiteli způsobil škodu ve výši 10.000,-Kč.

K dalšímu případu došlo v době od 07:00 hod. dne 18. 4. 2018 do 07:00 hod. dne 20. 4. 2018, v Berouně, na křižovatce ulic Preislerova x Kollárova. Zde neznámý pachatel poškodil zaparkované vozidlo tovární značky Škoda Octavia, u kterého poškrábal lak na pravém zadním sloupku a na kapotě vozu v levé přední části, čímž způsobil předběžnou škodu ve výši 10.000,-Kč.

Policisté evidují již několik takových případů a po neznámém pachateli pátrají. Žádají občany o pomoc, aby v případě, kdy si všimnou takového jednání, nebo mají poznatky vedoucí ke ztotožnění neznámého pachatele, aby je policistům sdělili na kterémkoliv policejním oddělení nebo na linku 158. Není vyloučeno, že poškozování vozidel je dílem stejného pachatele, ten se dopouští trestného činu poškození cizí věci, za což mu v případě odsouzení hrozí trest odnětí svobody až na jeden rok, zákaz činnosti nebo propadnutí věci.

nprap. Marcela Pučelíková
tisková mluvčí
P ČR Beroun
24. dubna 2018

vytisknout  e-mailem