Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Další krádež vloupání do autobusu MHD

Tábor – Řidiči autobusů pozor! (Hlasová schránka 974 238 116 za úterním servisem) 

Tiskovým servisem ze dne 1. listopadu 2013 jsme informovali o případu krádeže vloupáním do autobusu MHD, který stál zaparkovaný na odstavné ploše v prostoru autobusové zastávky v ulici Rudé armády v Sezimově Ústí II. Pachatel se tehdy po násilném překonání prostředních dveří dostal do vnitřních prostor, kde z kabiny řidiče odcizil zde odloženou příruční tašku s provozní finanční hotovostí a s jízdenkami. Přepravní společnosti tím způsobil škodu v celkové výši téměř 3 500 korun.
Další takovýto případ šetří nyní i policisté v Táboře. Krátce před čtvrtou hodinou odpolední pondělí dne 25. listopadu 2013 se pachatel obdobným způsobem vloupal do autobusu MHD číslo 10, který stál zaparkovaný na točně autobusů ve Světlogorské ulici na Sídlišti nad Lužnicí. Odnesl si opět provozní finanční hotovost a jízdenky. Celková hmotná škoda byla odhadnuta na částku 700 korun.
Zda se obou skutků dopustil stejný pachatel je nyní předmětem šetření táborských i sezimovoústeckých policistů.
Jakékoliv poznatky z míst činů, stejně jako další informace, například k podezřelé nabídce prodeje jízdenek na MHD, přivítají policisté na svých služebnách, telefonních číslech 974 238 700, 974 238 730 či policejní lince číslo 158. Děkujeme.  
 
por. Mgr. Miroslav Doubek   ta.pis@pcr.cz
27. listopadu 2013 
 
 

vytisknout  e-mailem