Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Další auto zůstalo bez kol

LITOMĚŘICE – Ke krádeži došlo v Budyni a další info...... 

Další auto bez kol


Krádeží kol z osobních automobilů na Litoměřicku stále přibývá. Občané by měli být ostražití.  Další krádež byla oznámena v pondělí  na Obvodním oddělení policie ČR Libochovice.

Během víkendu zloděj ponechal bez kol Škodu Octavii, která byla zaparkovaná v ulici Poplužní v Budyni nad Ohří. Z automobilu zaparkovaném na parkovací ploše zloděj odmontoval všechna čtyři kola. Jednalo se o sadu zimních pneumatik s disky a poklicemi v celkové hodnotě 11 000 Kč.
Policie minulý týden již informovala občany o podobných krádežích, které se staly na Roudnicku. Krádeže kompletních automobilových kol byly zaznamenány v Roudnici nad Labem, Rohatcích a v Židovicích. Zdali se jedná o stejného pachatele policie v současné době nemůže vyloučit ani potvrdit. Ke krádežím došlo v nočních hodinách a bez vloupání. Zloděj si vyhlídnul automobil, ke kterému se mohl snadno dostat bez použití násilí. Opakovaně vyzýváme občany, aby jakékoliv informace k těmto případům nebo k osobě pachatele zavolali na linku 158. Děkujeme.

 

Vloupání do klece s PB láhvemi

 

Do železné klece umístěné na venkovní terase před obchodem smíšeného zboží v Mlékojedech  se vloupal zloděj. Předmětem  krádeže se  pro něj staly propanbutanové láhve. Nebyl to žádný troškař. Násilně odstranil visací zámky a z klece sebral deset desetikilových a pět dvoukilových PB lahví. Krádeží  způsobil škodu  přesahující 13 000 Kč. Policie po něm zahájila pátrání.


 

 

vytisknout  e-mailem