Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Daleko neutekl

TEPLICE - Nezaplatil a utekl, Zmizel traktor.. 

Daleko neutekl
 
Nakoupit zadarmo si zašel do srbické Olympie 40letý muž z Teplic. Ten zde zašel do prodejny elektroniky a do tašky, kterou měl vyloženou alobalem naskládal různé zboží v hodnotě přes 3 tisíce korun. Následně prošel bezpečnostním rámem bez zaplacení, kdy se spustil alarm. Zloděj se dal na útěk, ale daleko neutekl. U autobazaru v Srbicích byl zadržen policisty a bezpečnostní službou. Na policejní služebně poté vyšlo najevo, že již byl v minulosti za krádeže trestán. Přibylo mu tak další sdělení podezření z krádeže.
 
Zmizel traktor
 
Krádež traktoru byla policistům nahlášena ve čtvrtek. Neznámý zloděj odcizil v noci ze středy na čtvrtek zaparkovaný traktor Zetor s namontovanou radlicí na odklízení dněhu a rozmetadlem na sůl. K události došlo v ulici Hřbitovní v Teplicích. Majiteli vznikla škoda 204 000,-Kč.
 
 
Nenahlásil podstatné
 
Z podvodu byl obviněn 30ti letý muž z Teplic. Ten v zákonem stanovené lhůtě do 8 dnů neoznámil skutečnost, že byl sankčně vyřazen z evidence uchazečů o zaměstnání na Úřadu práce. Tímto nesplnil podmínky osoby v hmotné nouzi a tím zavinil, že mu byl neoprávněně přiznán a vyplácen příspěvek na živobytí v celkové výši 10 100,-Kč.
 
 
Teplice, 17. února 2012, pro.Bc.Ilona Novotná

vytisknout  e-mailem