Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Čtyřlístek přešlapů

DĚČÍN - Distribuce drog je zakázána; Elektřina na černo ?; Ve sklepě chybí kola; Samozvaný umělec. 

Distribuce drog je zakázána

ŠLUKNOV – Policejní vyšetřovatel zahájil ve čtvrtek 23. srpna letošního roku trestní stíhání pětatřicetiletého muže ze Šluknovska, který v období od ledna do května 2016 měl v několika případech poskytnout dávku tzv. pervitinu. Navíc jí dané osobě posléze sám aplikoval. Zjištěné informace vyšly najevo v souvislosti s prověřováním jiného případu, který je shodně s tímto šetřen s ohledem na přečin nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy.

Elektřina na černo ?

KRÁSNÁ LÍPA – Krásnolipští policisté v uplynulých dnech obdrželi informace o možném černém odběru elektrické energie v jednom z místních obytných domů. Předané informace zakládají podezření z možného spáchání přečinu krádeže. Škoda v současné chvíli ještě není distributorem vyčíslena. Policisté na případu pracují od třiadvacátého srpna letošního roku.  

Ve sklepě chybí kola

DĚČÍN – Podmokelští policisté vyjížděli ve čtvrtek 23. srpna letošního roku do Jungmannovy ulice v Děčíně, kde se ze sklepa obytného domu ztratila dvě jízdní kola. Majitel si jich cení na částku zhruba pětadvaceti tisíc českých korun. Policisté společně s policejním technikem ohledali místo činu a zahájili policejní prověřování s ohledem na možný přečin krádeže.

Samozvaný umělec

RUMBURK – Rumburští policisté byli včerejšího dne, tj. 23. 8. 2018, vyrozuměni o poškození kulturního domu ve Starých Křečanech na Rumbursku. Zástupci obce poukazují na pomalované a popsané stěny budovy barvou. Škoda se zatím pohybuje na hranici pěti tisíc českých korun. Přijaté oznámení prověřují s ohledem na přečin poškození cizí věci, za které trestní zákoník v případě potrestání vandala nabízí zákaz činnosti, odnětí svobody až na jeden rok nebo propadnutí věci.

Děčín 24. srpna 2018

nprap. Petra Trypesová
Oddělení tisku a prevence Děčín
E-mail: krpulk.kr.pis.decin@pcr.cz
Tel.: 974 432 207, 724 156 293

vytisknout  e-mailem