Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Čtyři krádeže

CHOMUTOV - Muž se zaměřil na kabely a nářadí, Čokoládu nezaplatil..... 

Čtyři krádeže

Jirkovští policisté sdělili podezření z krádeže 48letému muži. Během února se dopustil hned čtyř krádeží v obci Březenec. Ve dvou případech vnikl do stavebních buněk, kde sebral kabely a různé nářadí. Jednou se dostal do rozestavěného rodinného domu, odkud zmizely trubky a rádio a naposledy pak sebral volně odložený kabel na pozemku u rodinného domu. Majitelům vznikla celková škoda ve výši 40 600 korun.

Čokoládu nezaplatil

31letý muž přišel v první polovině února na benzínovou čerpací stanici v Chomutově. Využil chvilkovou nepozornost obsluhy a v nestřeženém okamžiku sebral z prodejního regálu celkem osm kusů čokolád v hodnotě 1400 korun. Zodpovídat se bude z trestného činu. Následné vyšetřování totiž prokázalo, že za obdobné jednání byl Okresním soudem Chomutov odsouzen k nepodmíněnému trestu již v roce 2014.

V domě hořelo

V pondělí, v nočních hodinách došlo v Klášterci nad Ohří k požáru rodinného domu. Oheň v prvním patře domu zlikvidovali hasiči, jejich vyšetřovatel stanovil jako pravděpodobnou příčinu požáru technickou závadu na kabelu vedení. Škoda byla odhadnuta na 100 tisíc korun.

28. února 2018

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tel. 974 433 207     

mob. 724 189 729       e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

vytisknout  e-mailem